perjantai 13. heinäkuuta 2012
Ravintola Timbaali, Porvoo
Kesäloman avoautoretki suunnattiin Porvooseen. Lähtiessämme oli pilvistä, mutta heti sen jälkeen taivas alkoi kirkastua ja tuli aivan loistava avoautoiluhelle! Lounasta nautimme ravintola Timbaalissa, joka on vanha tuttavuus ja hyväksi havaittu. Ravintola oli lounasaikaan aivan täynnä, mikä johti siihen, että seuralainen sai väärän annoksen. Ravintola olisi ilman muuta korjannut virheen, mutta totesimme, että annos on varmaan ihan hyvä kuten muutkin annokset Timbaalissa, joten se hyväksyttiin.
Nautin alkuun kotiloetanoita ankanmaksavoissa, koska ankanmaksavoi kuulosti mielenkiintoiselta. Se sopikin todella hyvin etanoihin. Voita ei todellakaan oltu säästelty!
Pääruoaksi valitsin paistettua nieriää, timjamivoissa paistettuja gnoccheja ja parsaa. Annosvalinta meni oikeastaan tuon parsan perusteella, joten sitä olisi voinut olla enemmänkin kuin mitä annoksessa oli.
Kuvassa seuralaisen ’väärä’ annos: pariloitua siikaa, sitruunalla maustettua perunapyreetä ja karamellisoitua fenkolia. Ainakin oli kaunis annos (ja parsaakin enemmän kuin minulla!) :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti