Jussi halusi viikolla illalliselle Fishmarket’iin ja se olikin todella hyvä valinta. Pöytä saatiin ilman varausta ja se oli sama kuin muillakin kerroilla! Eli meille on muodostunut vakiopöytä aivan ilman omaa panostusta.
Söin aluksi kuorrutettua kampasimpukkaa ja lumirapusalaattia. Se oli todella herkullista, paljon makuja. Kuorrutus oli täyteläinen ja salaatti raikas. Jussi valitsi perinteisen Toast Skagen’in. Se oli myös hyvin onnistunut, majoneesin maku oli kaukana valmismajoneesin tiukkuudesta.
Otimme molemmat pääruoaksi paahdettua merikrottia, appelsiinirisottoa ja punaviinikastiketta. Epäeettistä, mutta ei voitu vastustaa kiusausta. (Merikrotti on syvänmeren kala, jonka kantaa on vaikea arvioida. Siksi sen lukumäärä saattaa romahtaa yllättäen, eikä merikrotin käyttöä ravinnoksi siis suositella.) Merikrotin maku muistuttaa paljon hummeria, se on todella herkullista. Appelsiinirisotto oli erittäin raikasta ja maukasta, pitää muistaa tehdä kotonakin kalan seuraksi. Punaviinikastikeeseen suhtauduin vähän epäillen, mutta se oli hyvin makeaa ja kondensoitunutta ja sopi annokseen hienosti.
Jälkiruokaa emme tälläkään kertaa nauttineet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti