maanantai 16. tammikuuta 2012

Ravintola Lehtovaara

Juhlimme Jussin synttäreitä perinteisesti Lehtovaarassa. Ruokavalintammekin oli perinteinen eli Lehtovaaran Coeur de Filet Provencale. Se maistui yhtä maukkaalle kuin ennenkin. Annos tosin oli tällä kertaa niin iso, että emme jaksaneet kaikkea - yleensä viimeisetkin valkosipulit on raaputettu tarjoiluastiasta.

Alkuruokani oli myös todella onnistunut, graavattua kampasimpukkaa, mummon kurkkua ja tillimajoneesia. Ihanan vihreä annos ja se myös maistui vihreälle!


Jussi nautti aluksi yrttimarinoitua peuranpaistia, mustaherukkachutneyta ja sellerisalaattia. Alkuruokien kanssa joimme talon samppanjaa, Champagne Paul Goerg Blanc de Blancs Brut. Lihalle valittiin 2008 Grey Carmenere.

Edelleen perinteiden mukaisesti emme jaksaneet jälkiruokaa vaan piristimme itseämme espressolla ja Braastad konjakilla. Erinomainen sunnuntai-iltapäivä, joskin maisema Lehtovaaran terassilta on kesäisin paljon parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti