

Kokin tervehdyksenä saatiin kuhajugurttia ja tilliwasabipyrettä. Päällä maalaisleipäsipsi. Sen jälkeen munakoisokeitto, joka kaadettiin savustetun tomaatin ja ankkakroketin päälle. Pohjalla masacarponeyrtticreme. Ihanaa keittoa ja savustettu tomaatti oli uusi elämys. Tämän jälkeen annos makoisaa maa-artisokkaa ja alban tryffeliä.
Pääruokana oli vasikkaa kolmella tavalla: kieltä, sisäfilettä ja poskea. Lisänä aivan upeaa tattipyrettä ja punaviinikastiketta.
Juustot olivat kaikki maistuvia, lampaanmaito-, vuohenmaito- ja lehmänmaitojuustoja - vaikka yleensä en edes suostu syömään vuohenjuustoa.
Jälkiruoaksi ananasjäätelöä, sitruunavaahtoa, kookoshyytelöä ja pähkinärouhetta. Annoksen asettelu oli hurmaava.
Viineistä suosikiksemme muodostui punaviini, joka oli samalla kevyttä ja maukasta.Jälkiruoaksi ananasjäätelöä, sitruunavaahtoa, kookoshyytelöä ja pähkinärouhetta. Annoksen asettelu oli hurmaava.
Pienimuotoinen pikkujoulumme oli upea ilta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti