Seuralaisena 27 v nuori mies Jussi. Söimme viiden ruoan yllätysmenun ja nautimme siihen lisäksi suositusviinit (ei hyvät vaan ekstrahyvät).
Suosikiksemme muodostui alkuruoka 'siikaa monin tavoin', jossa oli sitruunamarinoitua nopeasti kypsennettyä siikaa, siianmätiä ja siikamousse. Lisänä fenkolia, kukkakaalipyreetä ja tillikastiketta. Myös pääruoka - ylikypsää vasikanposkea, vasikanfilettä ja sienimakkaraa - oli erinomaista. Tarjoilijan mukaan heillä käytetään paljon sesongin raaka-aineita, joten sieniä oli useassa annoksessa. Hyvässä jälkiruoassa oli omenaa. Viinit olivat loistavia, seurasimme hymyillen aromien muuttumista ruoan mukana.
Poistuessamme kysyin Jussilta, mitkä olivat tuntemukset. Hän sanoi: 'sairaan hyvä ruoka' ja 'hyvä fiilis'. Itsekin pidän tarjoilijoiden rennosta farkku-tennarityylistä.
Odotamme innolla seuraavaa kokemusta Demossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti