

Ajoimme auton Sveitsistä Suomeen ja ajauduimme Tukholma-Turku päivälautalle. Ajattelimme palkita itsemme vähän paremmalla lounaalla ja valitsimme lautan a la carte ravintolan. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta saaristo näytti upealta aurinkoisena päivänä ikkunapöydästä. Illalla piti olla ajokunnossa, joten päätimme lähestyä lounasta samppanja- ja punaviinilasillisen kautta. Niitä tuntui tukevan parhaiten poronkielimousse cumberlandkastikkeen ja waldorfsalaatin kanssa sekä ankanrinta possunkylkiraviolin seurassa. Kumpikin annos oli onnistunut ja osoittivat kunnianhimoa keittiössä. Hyvin positiivinen kokemus. Jälkiruokana oli suklaaterriini ja lämmintä melonisalaattia. Ihan ok sekin. Laskukaan ei päätä huimannut. Parin espresson jälkeenkin jäätiin alle 60 euron.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti